fredag 17 januari 2014

Stars!



Detta är en beställning som skickats i väg.
Lock till Donkeys sidokorg i vaxat tyg så att det står emot regn och snö. 
Solskärm, bygelskydd med pillisar och bältesmuddar i matchande tyg, svart med vita stjärnor. Bygelskyddet har pillisar i blå/turkosa färger. 

Jag fick även frågan om jag kunde sy ett överdrag till suffletten i svart vattenavvisande tyg som kunden kunde sätta reflexer på. Sagt och gjort jag knåpade ihop ett överdrag som blev över förväntan :-) 





onsdag 1 januari 2014

Godismössor och nytt år!

Vill börja med och önska er alla ett Gott nytt År!
2013 är ett år som jag inte kommer att glömma i första taget och det har bjudit på många spännande beställningar, roliga samarbeten och mycket jobb! Även tråkigs saker har funnits med men jag väljer att fokusera på det positiva och det nya året hoppas jag kommer att bjuda på nya roliga samarbete, nya produkter och kanske kanske en egen liten butik här i staden 😉 jag kommer att fortsätta fokusera på webbshopen och nya varumärken utöver mitt egna kommer att fylla den sakta men säkert. Specialbeställningar ska även det få en plats i mitt schema och jag kommer att öppna upp för detta ganska snart! 

Först ut på det nya året är dessa underbara godismössor som jag sytt till en mycket speciell kund. Hon började som en vanlig kund och har nu blivit en person som jag betraktar som en mycket fin vän. 

Mössorna är sydda i ett fotoprinttyg med lösgodis. Riktigt mumsiga. Mina egna två barn har önskat sig likadana mössor :-) 

Det kommer även komma upp några mössor i webbshopen i detta tyg. Storlekarna är 44/46, 48/50 och 50/52. 

Kram på er och jag hoppas att 2014 kommer att bli ett fantastiskt år!